СМАРТГРОУ МІДЬ – рідке мікродобриво з високим вмістом міді (70 г/л) в легкодоступній формі. Рекомендується для корекції живлення всіх сільськогосподарських культур та особливо чутливих до нестачі міді – зернових колосових.
КУЛЬТУРА |
ФАЗА РОСТУ І РОЗВИТКУ |
НОРМА ВНЕСЕННЯ, л/га |
ПОЛЬОВА ГРУПА |
Зернові (пшениця, ячмінь, жито, овес, гречка) |
Фаза виходу в трубку – прапорцевий лист (ВВСН 30-49) |
1,0 л/га |
Фаза колосіння - молочна стиглість (ВВСН 51-77) |
1,0-1,5 л/га |
Соняшник |
Фаза 3-5 пар листків (ВВСН 26-32) |
1,0-1,5 л/га |
Кукурудза |
Фаза 6-8 листків (ВВСН 17-28) за наявності дефіциту |
1,5-2,0 л/га |
Ріпак, гірчиця, льон |
Фаза весняна розетка – стеблування (ВВСН 21-39) |
0,5-1,0 л/га |
Зернобобові (горох, соя, нут, сочевиця) |
Формування 3-5-го трійчастого листа (ВВСН 13-15/35) |
1,0 л/га |
Початок формування бобів (за наявності дефіциту) |
1,0-1,5 л/га |
Цукровий і кормовий буряк |
Фаза 4-6 листків (ВВСН 14-16) (за наявності дефіциту) |
1,0 л/га |
Фаза змикання листя у рядках (ВВСН 19-34) |
1,0-1,5л/га |
Фаза змикання листя у міжряддях (ВВСН 35-39) (за наявності дефіциту) |
1,0-1,5л/га |
ОВОЧЕВА ГРУПА |
Томат, огірок, цибуля, перець, капуста, картопля, морква |
Перед цвітінням (ВВСН 61-63) |
1,0-1,5 л/га |
Початок плодоношення (ВВСН 63-69) |
1,0-2,0 л/га |
ПЛОДОВО-ЯГІДНА ГРУПА |
Зерняткові |
Після цвітіння (ВВСН 71-72) |
2,0-3,0 л/га |
Після збору врожаю (ВВСН 89-97) |
2,0-3,0 л/га |
Кісточкові |
Перед цвітінням (ВВСН 55-59) |
2,0-3,0 л/га |
Після збору врожаю (ВВСН 89-97) |
2,0-3,0 л/га |
Виноград |
Перед цвітінням (ВВСН 51-59) |
2,0-3,0 л/га |
Після цвітіння (ВВСН 61-69) |
2,0-3,0 л/га |
Суниця, смородина, ожина, малина (літня і ремонтантна) |
Бутонізація (ВВСН 48-58) |
1,0-1,5 л/га |
Початок збору врожаю (ВВСН 89-97) |
1,0-1,5 л/га |
Баштанні (кавун, диня, кабачок, гарбуз, патисон) |
Початок формування – вилягання стебел |
1,0-1,5 л/га |
ТЕПЛИЦЯ |
Закритий ґрунт (вирощування ранніх овочів) |
Активний ріст |
15-20 мл/10 л води |
Фаза цвітіння |
15-20 мл/10 л води |
Фаза росту плодів — масове дозрівання |
15-20 мл/10 л води |