СМАРТГРОУ ЦИНК – рідке хелатне водорозчинне мікродобриво для ефективної корекції живлення сільськогосподарських культур, особливо найбільш чутливих до нестачі цинку – кукурудза, зернові колосові, ріпак.
| КУЛЬТУРА |
ФАЗА РОСТУ І РОЗВИТКУ |
НОРМА ВНЕСЕННЯ, л/г |
| ПОЛЬОВА ГРУПА |
| Зернові (пшениця, ячмінь, жито, овес, гречка) |
Фаза виходу в трубку – прапорцевий лист (ВВСН 30-49) за наявності дефіциту |
1,0 л/га |
| Соняшник |
Фаза 2-4 пар листків (ВВСН 22-28) |
1,0-1,5 л/га |
| Фаза 5-6 пар листків (ВВСН 32-38) |
1,0-1,5 л/га |
| Кукурудза |
Фаза 3-5 листків (ВВСН 17-28) |
1,0-1,5 л/га |
| Фаза 6-8 листків (ВВСН 17-28) |
1,0-2,0 л/га |
| Ріпак, гірчиця, льон |
Фаза весняна розетка – стеблування (ВВСН 21-39) |
0,5-1,5 л/га |
| Бутонізація (за наявності дефіциту) |
0,5-1,5 л/га |
| Зернобобові (горох, соя, нут, сочевиця) |
Формування 3-5-го трійчастого листа (ВВСН 13-15/35) |
0,5-1,0 л/га |
| Бутонізація (за наявності дефіциту) |
1,0-1,5 л/га |
| Цукровий і кормовий буряк |
Фаза 4-6 листків (ВВСН 14-16) (за наявності дефіциту) |
1,0-1,5 л/га |
| Фаза змикання листя у рядках (ВВСН 19-34) |
1,0-1,5л/га |
| Фаза змикання листя у міжряддях (ВВСН 35-39) (за наявності дефіциту) |
1,0-1,5л/га |
| ОВОЧЕВА ГРУПА |
| Томат, огірок, цибуля, перець, капуста, картопля, морква |
Фаза 3-5 листків - Бутонізація (ВВСН 12-63) |
1,0-1,5 л/га |
| Початок плодоношення (ВВСН 63-69) |
1,0-2,0 л/га |
| ПЛОДОВО-ЯГІДНА ГРУПА |
| Зерняткові |
Після цвітіння (ВВСН 71-72) |
1,5-2,5 л/га |
| Початок збору врожаю (ВВСН 89-97) |
1,5-2,0 л/га |
| Кісточкові |
Перед цвітінням (ВВСН 55-59) |
1,5-2,5 л/га |
| Початок збору врожаю (ВВСН 89-97) |
2,0-3,0 л/га |
| Виноград |
Перед цвітінням (ВВСН 51-59) |
2,0-3,0 л/га |
| Після цвітіння (ВВСН 61-69) |
2,0-3,0 л/га |
| Суниця, смородина, ожина, малина (літня і ремонтантна) |
Бутонізація (ВВСН 48-58) |
1,0-1,5 л/га |
| Початок збору врожаю (ВВСН 89-97) |
1,0-1,5 л/га |
| ТЕПЛИЦЯ |
| Закритий грунт (вирощування ранніх овочів) |
Активний ріст |
20-25 мл/10 л води |
| Фаза цвітіння |
20-25 мл/10 л води |
| Фаза росту плодів — масове дозрівання |
20-25 мл/10 л води |