Результативний ефект від застосування СМАРТ ГРОУ ГУМАКС у вигляді листового та кореневого підживлення:
КУЛЬТУРА |
ФАЗА РОСТУ І РОЗВИТКУ |
ЛИСТКОВЕ ПІДЖИВЛЕННЯ |
ФЕРТИГАЦІЯ |
НОРМА ВНЕСЕННЯ, л/га |
ПОЛЬОВА ГРУПА |
Зернові (пшениця, ячмінь, жито, овес, гречка) |
Фаза кущення (ВВСН 20-29) |
1,0 |
* |
Фаза виходу в трубку (ВВСН 30-39) |
1,5 |
* |
Фаза колосіння-молочна стиглість (ВВСН 60-87) |
1,0 |
* |
Кукурудза |
Фаза 2-4 листа (ВВСН 8-12) |
1,0 |
* |
Фаза 6-8 листків (ВВСН 17-28) |
1,0 |
* |
Викидання волоті (ВВСН 48-56) |
1,5 |
* |
Соняшник |
Формування 2 пари листків |
1,0 |
* |
Формування 4-5 пари листків |
1,0 |
* |
Формування зірочки-початок цвітіння |
1,5 |
* |
Зернобобові (горох, соя, нут, сочевиця) |
Формування 3-5-го трійчастого листа (ВВСН 13-15/35) |
1,0 |
* |
Фаза закладання квіток (ВВСН 51-55) |
1,5 |
* |
Формування – налив бобів |
1,0 |
* |
Ріпак, гірчиця, льон |
Формування розетки («ялинки») – початок стеблування |
1,0 |
* |
Бутонізація |
1,5 |
* |
Цукровий і столовий буряк |
Формування «вилочки» |
1,0 |
* |
Формування 4-6 справжнього листа |
1,0 |
* |
Фаза змикання листя в ряду |
1,5 |
* |
Фаза змикання листя в міжряддях |
1,5 |
* |
Баштанні (кавун, диня, кабачок, гарбуз, патисон) |
Формування 1-3 справжнього листка |
1,0 |
* |
Початок формування – вилягання стебел |
1,0 |
3,0 |
ОВОЧЕВА ГРУПА |
Томат, огірок, цибуля, перець, капуста, картопля, морква |
Фаза активного росту |
1,0-1,5 |
3,0-4,0 |
Фаза цвітіння |
1,0-1,5 |
2,0-3,0 |
Фаза формування плодів — ріст плодів |
1,5-2,0 |
3,0-4,0 |
ПЛОДОВО-ЯГІДНА ГРУПА |
Кісточкові, зерняткові, плодово-ягідні, виноград |
Фаза початок вегетації – ріст пагонів |
1,5-2,0 |
3,0-4,0 |
Фаза бутонізації |
1,5-2,0 |
3,0-4,0 |
Фаза цвітіння — зав'язування плодів |
1,5-2,0 |
3,0-4,0 |
Фаза росту — дозрівання плодів |
1,5-2,0 |
3,0-4,0 |
ТЕПЛИЦЯ |
Закритий ґрунт (вирощування ранніх овочів) |
Фаза активного росту |
20 мл/10 л води |
* |
Фаза цвітіння |
20 мл/10 л води |
30 мл/10 л води |
Фаза росту плодів — масове дозрівання |
20 мл/10 л води |
30 мл/10 л води |