Основні | |
---|---|
Виробник | Smart Grow |
Користувацькі характеристики | |
упаковка, л | 1 л |
SMARTGROW ALHUM PLUS – ВИСОКОЕФЕКТИВНИЙ АНТИСТРЕСАНТ І СТИМУЛЯТОР РОСТУ РОСЛИН, ЩО ДІЄ ДОСКОНАЛО НАВІТЬ ЗА СКЛАДНИХ УМОВ!
S M A RTG R O W A L H U M P L U S – рідке висококонцентроване органо-мінеральне добриво на основі екстракту морських водоростей, фулерену (вуглець С60), гумату калію, збагачене макро- і мікроелементами, розроблене спеціально для покращення загального стану рослин та розкриття їх повного генетичного потенціалу.
Переваги застосування SMARTGROW ALHUM PLUS:
• містить найбільшу концентрацію натуральних корисних речовин, гумат калію та амінокислоти, що дає препарату економічну перевагу за рахунок комплексності;
• завдяки натуральним фітогормонам (ауксини, цитокініни), амінокислотам і фулерену забезпечує найсильнішу стійкість до різного роду стресів (комплексні біогенні й абіогенні стресанти);
• стимулює енергійний ріст і розвиток вегетативної маси рослин та кореневої системи, поліпшуючи розгалуження коренів і збільшуючи поверхню всмоктування(зона кореневих волосків);
• мобілізує імунну систему;
• стимулює поглинання коренями макро- і мікроелементів;
• сприяє прискоренню бутоноутворення, посилює цвітіння,стримує опадання квітів та плодів;
• застосування перед цвітінням стримує пом'якшення плодів та збільшення післязбиральної лежкості;
• прискорення дозрівання плодів зі збільшенням товарної якості плодів, наприклад томатів,огірків,зернобобових та ін.;
• з протруйниками насіння активізує придушення патогенних мікроорганізмів і забезпечує сходи початковим живленням, прискорює проростання насіння;
• збільшує врожайність на 15-20%.
• підвищує цукристість буряку, збільшує вміст олії в насінні соняшнику та вміст клейковини в зерні пшениці;
• подовжує період плодоношення, що збільшує загальну кількість зібраного врожаю, наприклад, на овочевих культурах.
Склад SMARTGROW ALHUM PLUS
СКЛАДОВІ
|
ВМІСТ |
гумат калію |
50 г/л |
екстракт морських водоростей |
180 г/л |
2-етил-індол-3-n-пропілено-3,6:1,2 [60] фулерен |
|
альгінова кислота |
20 г/л |
амінокислоти |
20 г/л |
цитокініни |
2,0 мг/л |
ауксини |
11,0 мг/л |
N |
90 г/л |
P2O5 |
90 г/л |
K2O |
150 г/л |
S |
5 г/л |
мікроелементи |
15-20 мг/л |
pH |
8-10 |
густина |
1,17 г/см3 |
Культури та норми внесення SmartGrow Alhum Plus
КУЛЬТУРА |
ФАЗА РОСТУ І РОЗВИТКУ
|
ЛИСТКОВЕ ПІДЖИВЛЕННЯ |
ФЕРТИГАЦІЯ |
НОРМА ВНЕСЕННЯ, л/га |
|||
ПОЛЬОВА ГРУПА |
|||
Зернові (пшениця, ячмінь, жито, овес, гречка) |
Фаза кущення (ВВСН 20-29) |
1,0 |
* |
Фаза виходу в трубку (ВВСН 30-39) |
1,0 |
* |
|
Фаза колосіння-молочна стиглість (ВВСН 60-87) |
1,0 |
* |
|
Кукурудза |
Фаза 2-4 листа (ВВСН 8-12) |
1,0 |
* |
Фаза 6-8 листків (ВВСН 17-28) |
1,0 |
* |
|
Викидання волоті (ВВСН 48-56) |
1,5 |
* |
|
Соняшник |
Формування 2 пари листків |
1,0 |
* |
Формування 4-5 пари листків |
1,0 |
* |
|
Формування зірочки-початок цвітіння |
1,5 |
* |
|
Зернобобові (горох, соя, нут, сочевиця) |
Формування 3-5-го трійчастого листа (ВВСН 13-15/35) |
1,0 |
* |
Фаза закладання квіток (ВВСН 51-55) |
1,5 |
* |
|
Формування – налив бобів |
1,0 |
* |
|
Ріпак, гірчиця, льон |
Формування розетки («ялинки») – початок стеблування |
1,0 |
* |
Бутонізація |
1,5 |
* |
|
Цукровий і столовий буряк |
Формування «вилочки» |
1,0 |
* |
Формування 4-6 справжнього листа |
1,0 |
* |
|
Змикання листя в ряду |
1,5 |
* |
|
Змикання листя в міжряддях |
1,5 |
* |
|
Баштанні ( кавун, диня, кабачок, гарбуз, патисон) |
Формування 1-3 справжнього листка |
1,0 |
* |
Початок формування – вилягання стебел |
1,0 |
1,5- 2,0 |
|
ОВОЧЕВА ГРУПА |
|||
Фаза активного росту |
1,0-1,5 |
1,5- 2,0 |
|
Фаза цвітіння |
1,0 |
1,5- 2,0 |
|
Фаза формування плодів — ріст плодів |
1,0-1,5 |
1,5- 2,0 |
|
ПЛОДОВО-ЯГІДНА ГРУПА |
|||
Кісточкові, зернятковііі |
Фаза початок вегетації – ріст пагонів |
1,5-2,0 |
2,0-3,0 |
Фаза бутонізації |
1,5-2,0 |
2,0-3,0 |
|
Фаза цвітіння — зав'язування плодів |
1,5-2,0 |
2,0-3,0 |
|
Фаза росту плодів |
1,5-2,0 |
2,0-3,0 |
|
Виноград |
Фаза початок вегетації – ріст пагонів і суцвіть |
1,0-1,5 |
* |
Фаза цвітіння |
1,0-1,5 |
* |
|
Фаза росту ягід |
1,0-1,5 |
* |
|
Ягідні |
Фаза початок вегетації – ріст пагонів |
1,0-1,5 |
1,5-2,0 |
Фаза бутонізації |
1,0-1,5 |
1,5-2,0 |
|
Фаза цвітіння — зав'язування ягід |
1,0-1,5 |
1,5-2,0 |
|
Фаза росту ягід |
1,0-1,5 |
1,5-2,0 |
|
ТЕПЛИЦЯ |
|||
Закритий ґрунт (вирощування ранніх овочів) |
Висадка розсади |
* |
10 мл на 1 сотку |
Активний ріст |
200-300 мл/100 л води |
20 мл на 1 сотку |
|
Фаза цвітіння |
200-300 мл/100 л води |
20 мл на 1 сотку |
|
Фаза росту плодів |
200-300 мл/100 л води |
20 мл на 1 сотку |
- Ціна: 514 ₴